You are currently viewing Tips om hva du skal ta med til din neste vintercampingtur

Tips om hva du skal ta med til din neste vintercampingtur

Vintercamping er gøy – men det kan være mye vanskeligere å gjøre enn om sommeren. Finn ut hvilke forsyninger du må ta med og hvordan du forbereder deg på det. Enten du er med venner eller familie camping gir deg muligheten til å nyte skjønnheten i naturen uten å bli avgrenset av galskapen i trafikken og folk som beveger seg rundt deg. Mens mange mennesker vil gjøre dette om sommeren er det noen som foretrekker vintermånedene å gå ut på turen. 

Pakkeliste for vinterturen

 Først bør du bestemme hvilke datoer du ønsker å gå. Hvis du ikke har campet i løpet av vinteren enn du kanskje bare vil være borte i to dager og en natt. Været kan være vanskelig å håndtere hvis du ikke er vant til det. Det vanskeligste med å gå i vintermånedene er å vite hvilken mat du trenger å ta med. Det er best å ta med mat som allerede er tilberedt og er enkle å konsumere. Du vil ikke ha noe frysing på deg, så vær sikker på at de er lagret på et trygt sted. Sørg også for å ta med en god mengde vann og eventuelle matlagingsbestemmelser du måtte trenge. 

Tips for vinterovernatting

 I en annen pose må du lagre sikkerhetsutstyret. Du bør ta med deg et førstehjelpsskrin som er fylt med salve, bandasjer, gni alkohol og alt annet som kan komme til nytte. Dette må være med deg til enhver tid når du forlater leiren. Sørg for å gi hver enkelt en mini førstehjelp kit å lagre i sine pakker. Hver ryggsekk må fylles med sine personlige gjenstander og vann. Ryggsekken må være stor nok til å holde alt, inkludert telt og camping telt lys. Det må imidlertid være lett nok til å bære når du går til reisemålet.