You are currently viewing Slik handler du etter familiecampingteltet ditt

Slik handler du etter familiecampingteltet ditt

Familien vår har vært på campingtur i over et år nå, og vi elsker det.  Da vi bestemte oss for å forplikte oss til å kjøpe et campingtelt, brukte vi tid på å besøke lokale utendørsbutikker for å få råd.  Jeg ble overrasket over hvor mange typer telt som var tilgjengelige, og det var vanskelig å prøve å finne riktig telt for familien vår.  I tillegg innså jeg at campingtelt ikke er billig.  

Tussar Silk Mens Handkerchiefs

 Med gjennomsnittlige teltpriser som starter på $ 200, ønsket jeg ikke å skynde meg og kjøpe det første teltet jeg så.  Men etter å ha gjort noen undersøkelser kjøpte vi vårt første telt og vår familie har vært lykkelig siden den gang.  Faktisk gjorde vi faktisk to teltkjøp, en for meg og min kone og en for mine to sønner.   For å spare deg litt tid, har jeg skrevet ned noen raske tips for å hjelpe deg med å ta din beslutning. Det finnes en rekke faktorer å se på når du starter forskningen.  Først finner du ut selve vekten og størrelsen på teltet når det er pakket opp.    Det siste du ønsker å gjøre er å kjøpe et tungt telt og må hale det i lang avstand.  Husk at du vil ha mer enn teltet ditt å bære så vekt er viktig.  Hvis du planlegger å gå på tur for de fleste utendørs opplevelser, kan det være lurt å se etter et ultralett telt.  Disse teltene er designet for å være så lette som mulig og ta opp svært lite plass i pakken. For det andre, finn ut gulvplassstørrelse og topphøyde på teltet.  Begge disse statistikkene er viktige for å gjøre det riktige valget.  Ved å sjekke gulvplassen vil du sørge for at du faktisk får plass i teltet når du legger deg ned. Denne faktoren er spesielt verdifull hvis du er høy og ikke vil at føttene stikker ut enden av teltet.  Den neste faktoren er topphøyden, som er det høyeste punktet i teltet.   Hvis du vil ha noen hoderom i teltet vil du sammenligne telt med denne faktoren. Men hvis du er som meg, var ikke denne faktoren så viktig.  Vi tilbrakte ikke så mye tid i teltet i løpet av dagen.  Vi brukte i utgangspunktet teltet til å sove og forandre seg.  Så jeg var ikke så bekymret for dette problemet. 

prego lanark

 For det tredje vil du bestemme størrelsen på telt eller telt som passer til familien din.  I vårt tilfelle ønsket vi litt privatliv, så vi bestemte oss for å kjøpe to telt.  Vi kjøpte ett telt til meg og min kone pluss ett telt til våre to gutter.  Det kan være lurt å vurdere dette trinnet for familien din.  Å kjøpe to (eller flere) telt gir deg litt alenetid med ektefellen din, og det gir deg også et privat område for å bytte klær.   For det fjerde kan det være lurt å velge et telt som er litt større enn ditt behov.   Jeg ønsket opprinnelig å kjøpe et telt for to personer til meg og min kone.  Men etter noen undersøkelser innså jeg at et telt for to personer bare gir deg plass til to personer, og det handler om det.  Vi ville bare ha plass til soveposene våre. I vårt tilfelle bestemte vi oss for å gå med et trepersons telt har ekstra plass til våre ting. Til slutt, prøv å finne ut hvor mye du vil bruke på teltet ditt før du treffer butikken.  Da vi skulle velge teltet vårt, var jeg fast bestemt på å være så billig som mulig, men jeg innså at dette ikke var veien å gå. Jeg ville at teltet vårt skulle vare i noen sesonger, og noen av de billigere teltene var ikke så solide.  Du må virkelig bestemme hvor mange ganger du planlegger å gå camping hvert år.  Hvis du bare camping en eller to ganger hvert år kan du være i stand til å komme unna med et billigere telt.  Men hvis du planlegger å bruke teltet flere ganger hvert år, vil du ønske å investere i et kvalitetstelt. Jeg håper denne artikkelen kan hjelpe deg på ditt første familieteltkjøp.   Igjen, bare ta deg tid og gjøre forskning før du kjøper.  Vi ses rundt campingplassen!