You are currently viewing Sikkerhetsregler for bobiler

Sikkerhetsregler for bobiler

Camping er en morsom opplevelse for alle – men det kan være farlig når du ikke vet hva du skal gjøre. Sørg for at du forstår det mest grunnleggende av camping sikkerhetsregler. Camping er en fin måte å tilbringe litt kvalitetstid med folk som du elsker. Folk i alle aldre liker å kunne gå og ta sin egen mat, ta avslappende turer i skogen, og å svømme i ferskvannsdammer. Bare sørg for at mens du koser deg, husker du hvordan du holder deg og barna dine trygge og sunne. 

Hold deg unna dyr

 En av de mest alvorlige reglene du må overholde er hva du skal gjøre når du oppdager ville dyr. Når du ser noe, må du la det være. De er utsøkte å se på – men prøv å rote med dem, og de kan bli territoriale eller skremte og reagere voldsomt. Denne regelen gjelder spesielt for babydyr som du løper over. Når du camper i naturen vil du få muligheten til å se ville dyr – men ikke alle gjør. De foretrekker å kep vekk fra mennesker – men det betyr ikke at de hele tiden vil. Den beste måten å sørge for at de ikke kommer til deg er å holde mat ute av teltet og forseglet til enhver tid. 

Søk etter giftige feil

Når du tar en tur gjennom skogen, sørg for at du ser etter edderkopper, slanger og andre onde insekter. Det er flott at du stadig bruker tykke sokker og støvler i skogen. Du bør alltid vite hva føttene dine tråkker på og hva hendene dine berører. 

Sikkerhetsbestemmelser

  Du bør også ha en god mengde vann, lommelykter og en mobiltelefon.