You are currently viewing Noen av de fineste campingplassene i Cambridge

Noen av de fineste campingplassene i Cambridge

Spotting Campingplasser i Cambridge er ikke så vanskelig. Hvis du har et øye for plasseringen, kan du se dem hvor som helst. Den første er Highfield Farm Touring Park. En populær prisvinnende park, har det fått en 5-stjerners gradering av English Tourism Council. Du får en vanlig busstjeneste som går inn i Cambridge fra landsbyen og Madingley Road Park & Ride. Avstanden er mest sannsynlig bare 5 miles fra selve parken.           Listen over campingplasser i Cambridge vokser med Apple Acre Caravan Site. Det ligger på Southern End of the Village og ligger i rundt 3 hektar med frukthage land, og tilbyr alle slags fasiliteter for et komfortabelt opphold. Dette inkluderer plasser for campingvogner og markiser, plasser for campingvogner og telt, dusjer og toaletter, vaskeri og oppvaskfasiliteter, liten lekeplass for barn, elektriske hook-up poeng etc.  

Camping på Sørlandet           

 To berømte campingplasser i Cambridge besøkt ofte er Highfield Farm Touring Park og Stanford Park. Førstnevnte er idyllisk for bobiler og camping, telt, campingvogner og campingvogner. Noen av de nærliggende fasilitetene inkluderer fiske, golf og ridning. Turparken ligger i kort avstand fra havnen i Havish. Det er en av de kvaintest av alle ferieparker. Sistnevnte er en rolig familiedrevet park basert i åpent landskap, ved siden av National Trust Wicken Fen Wildfowl Centre. Den er basert rundt 20 hektar med paddocks og delt inn i anlagte felt delt av hekker med ganske romslige plasser. Noen av de andre stedene inkluderer Roseberry Tourist Park, Tall Trees Leisure Park og Thornhill Lakes Caravan and Fishing Park.    

Her er Sveriges beste campingplasser

 Ely, Cambridgeshire er også et flott sted å gå camping. Moroa som er involvert i Camping i Ely er like god som noe annet sted i Cambridgeshire. Noen av de store elvene hvor campingplasser er satt opp inkluderer Witham, Welland, Nene og Great Ouse. Disse gjør Camping i Ely til en av de beste opplevelsene man kan ha i denne delen av England.  En annen grunn til at Camping i Ely er en så berømt aktivitet å hengi seg til kan tilskrives geografien. Bygget på en 23 kvadratkilometer Nedre Greensand Island, gir det en høyde på 85 fot som tilfeldigvis er det høyeste landet i Fens. Å sette opp en leir på dette området ville være en god idé for tilgjengeligheten av god plass og tilstrekkelig landområde. Cambridgeshire besøkes av mange mennesker gjennom hele året for camping. De satte opp leirbranner for å ha det gøy og nyte sine måltider og øl full på. De brenner bål for å suge i varmen utstråler av flammene i kaldere tider. De satte opp telt, går rafting i den nærliggende innsjøen og prøver også hendene på fiske. På noen av campingplassene tilbys måltider som en del av pakken. På noen er de ikke det. Ta familien din dit og ha det gøy.