You are currently viewing Mattips for fotturer og camping

Mattips for fotturer og camping

Vi deler våre favoritt fotturer og camping mat tips. Bruk denne veiledningen til å pakke mat til ditt første utendørs eventyr. Har du camping eller fotturer på timeplanen din? Kartlegging av dine backwoods ernæringsbehov er viktig: Det er mye å tenke på i tillegg til bare å gripe en energibar eller en flaske vann. Følg disse tipsene for å sikre at du har en næringsrik og trygg matopplevelse på ditt neste utendørs eventyr. Dine mat- og vannbehov er vanligvis høyere enn vanlig på aktivitetsbaserte utflukter. Vær spesielt oppmerksom på pakking væsker for varmt vær eventyr. Noen andre viktige hensyn før fotturer eller  

campingtur omfatter:

  • Lengden på turen
  • Hvilke matvarer og drikkevarer du vil bære
  • Hvordan du vil spise og drikke
  • Hvis det å ta med en kjøler er en preferanse
  • Hvilke matrelaterte gadgets trenger du

 Pre-hydrate ved å drikke ikke mindre enn 4 kopper vann før en tur, så du må bære mindre. Planlegg å ta 2 kopper væske for hver time med fotturer. Sørg for at du kan ta med eller få tilgang til rent drikkevann under turen. Du kan pakke lettgjengelige matvarer, for eksempel smørbrød, men holde maten riktig avkjølt til under 40 ° F.  Velg ikke-bedervelige matvarer som er relativt lette og næringstett, for eksempel: 

  • Nøtter, frø, nøttebaserte stenger eller nøttesmørpakker
  • Sti blanding
  • Ferdige tunfisk salat poser
  • Frisk, hel frukt som appelsiner, bananer og epler
  • Tørkede eller frysetørkede grønnsaker og frukt
  • Energibarer, geler eller tygger
  • Granola barer
  • Hyllestabil, tørket jerky, som laks, fjærfe eller kjøtt jerky
  • Helkorns tortillas

 Ikke glem passende matsikkerhetspraksisHusk at fersk mat ikke kan holdes ute i varmt vær i mer enn en time; i mildvær i mer enn et par timer. Ellers blir disse matvarene farlige å spise og bør kastes ut. Ta med disse grunnleggende om matvaresikkerhet: 

  • Engangsservietter, biologisk nedbrytbar såpe eller hånddesinfeksjonsmiddel
  • Spising og kjøkkenutstyr
  • Boller og tallerkener
  • Kan åpner
  • Vannkoker eller gryte
  • Søppelposer
  • Ispakker
  • Termometre for kjøligere og kokt kjøtt
  • Bærbare vannfiltre eller vannrensetabletter

Og følg disse reglene for matvaresikkerhet:

 Vask hendene ofte. Dette inkluderer før og etter å ha spist. Hold klar til å spise og rå kjøtt mat separat. Bruk flere tallerkener som du har pakket – en for forberedt og en for rå mat.Kok for å korrigere temperaturer. Bruk et mattermometer for å være sikker på at tilberedt mat har nådd en trygg indre temperatur.Oppbevar rester i små, rene tildekkede beholdere i kjøleren bare hvis den fortsatt har is. Og hold kjøleren på et så kjølig sted som mulig.Gå gjennom nettsiden til Primitive Survivors for å få detaljer om hvordan du kjøper billig campingutstyr. Siden starten av Primitive Survivors i år januar 2016, selskapet har som mål å tilby noen av de beste hacks på bloggen sin for kundenes utendørs opplevelse.