Hvilket Coleman-campingutstyr bør du ta på din neste campingtur?

Det er mange forskjellige Coleman-campingutstyr du kan ta med på campingturen for å gjøre campingopplevelsen til en du vil like.

Du må imidlertid tenke på hvilken type camping du holder på med og hvilket Coleman-campingutstyr du vil kunne ta med deg på campingturen. Med noen typer camping vil du ikke være i stand til å ta med deg alt av campingutstyret du kanskje vil ha.

Virkelig, når du tenker på det, er det et par forskjellige typer camping.

1. Fotturer og ryggsekkcamping:

Med denne typen camping må du røffe det litt, på samme måte som hvis du var i hæren og bare har lov til å ta det du får plass til i en ryggsekk og bære på ryggen. Denne typen camping gjøres vanligvis bare når du skal på tur. Du må virkelig tenke på hvilke gjenstander du virkelig trenger når du går til campingplassen din, fordi du ikke kan bære mye med deg. Hvis du bare kan komme til campingplassen din ved å gå på fottur der, kan du bare ta med det absolutt nødvendigste.

I tillegg til alle dine personlige behov, et førstehjelpsutstyr, vann og mat trenger du også følgende ting for ryggsekkcamping:

 • En lett sovepose som kan stappes inn i en kompresjonssekk så den blir liten. Det er mange Coleman-soveposestiler å velge mellom.
 • En oppblåst pute eller putetrekk som du kan stappe klær eller en jakke inn i for å lage en behagelig pute. Coleman lager et putetrekk på landet som er perfekt for en fottur på campingtur.
 • Et liggeunderlag hvis du får plass til det, for eksempel Coleman hvileunderlag.
 • Et lite lett backpacking telt, noe som ikke er for tungt og vil tynge deg ned. Det er mange forskjellige Coleman-campingteltstiler som er egnet for backpacking og er tilgjengelige i 1, 2 eller til og med 4 personers telt.
 • En liten komfyr med én brenner som er lett. Det finnes mange forskjellige Coleman leirkomfyrstiler som egner seg for fotturer og backpacking. En liten komfyr med én brenner er alt du trenger og er flott fordi de er veldig lette og lette å få plass i en ryggsekk.
 • En lett lommelykt slik at du ser hva du gjør om natten hvis du ikke kan tenne bål der du skal campe.

2. Nasjonalpark eller campingplass:

Med denne typen camping kan du vanligvis komme deg til den med bil. Når du har en bil for å ta med alle campingbehovene dine, trenger du ikke å bekymre deg for bare å ta med det du får plass til i en ryggsekk. Hvis du camper i en nasjonalpark eller en campingplass der det er biltilgang, lar denne typen camping deg ta med mange andre ting.

Det er mange forskjellige typer Coleman campingutstyr som vil gjøre din neste campingtur til nasjonalparken hyggelig, og de er:

 • Et Coleman campingtelt er avgjørende for ly når du camper utendørs, og de lager mange forskjellige stiler av telt og kommer i alle forskjellige former og størrelser avhengig av hvor mange mennesker du trenger å huse. De har også telt som har mange rom slik at du kan ha mer plass inne til forskjellig bruk.
 • Coleman soveposer er et annet viktig element som er nødvendig når du skal på camping. De har mange typer å velge mellom i serien, og det vil avhenge av hvilken type vær du camper i om hvilken sovepose som trengs, fordi de lager forskjellige grader av varme.
 • En Coleman camp komfyr vil også være nødvendig for å lage mat til deg hvis det ikke er kokemuligheter eller BBQs der du camper, og disse er tilgjengelige i forskjellige stiler, typer og størrelser avhengig av dine behov.
 • Coleman Coolers eller en esky vil bidra til å holde bedervelige matvarer kalde.
 • Coleman campingmøbler som sammenleggbare bord, stoler og til og med båresenger er blant møblene du kanskje vil ha med deg på neste tur for å gjøre det mer komfortabelt.
 • Coleman-lykter eller et slags belysningssystem vil også hjelpe deg å se om natten når du lager mat hvis du ikke har bål.
 • Coleman varmeovner kan også være nyttig for å holde varmen på en kald natt, spesielt hvis du ikke har bål.

3. Camping i campingvogn, campingvogn eller bobil:

Å ha en campingvogn, campingvogn eller bobil er den typen camping som er litt mer luksus. Det er ikke behov for et campingtelt, men det er fortsatt andre Coleman campingutstyr som trengs selv om du har en campingvogn, campingvogn eller bobil.

Coleman tilbyr mange campingartikler for luksuscamperen; ting som bærbare kjøleskap, Coleman BBQ, campingdusjer og til og med et bærbart toalett er blant noen av tingene du kanskje vil ha med deg på denne typen campingeventyr.

Så når du planlegger din neste campingtur, tenk på hvilken type camping du skal gjøre, og match er med de forskjellige typene Coleman campingutstyr som er tilgjengelig for å gjøre campingturen din til en som du vil nyte komfortabelt.