You are currently viewing Gode rutiner for effektivt hjemmekontor

Gode rutiner for effektivt hjemmekontor

Hvor mye innsats du legger inn i tilstrekkelig planlegging av campingturen, vil avgjøre hvor vellykket (og hyggelig) turen din vil være. Selv om noen av disse oppgavene kan virke kjedelige og slitsomme, jo oftere legger du disse oppgavene ut i praksis jo morsommere vil du ha å gjøre dem. 

Her er bare noen få forslag du kan prøve:

 1. Samle alt campingutstyr, etc, i et hjørne av et rom og fortsett å legge til det som du tenker på det. Start uker i forveien hvis du er ny på camping. 2. For enkel oppbevaring i kjøretøyet, bruk kurvhyllene. 3. Bruk sportsposer til klær i stedet for tungvinte kofferter. 4. Plasser gjenstander på kort avstand som du må bruke først når du ankommer campingplassen. 5. Plasser tyngre gjenstander i bunnen av bagasjerommet og lettere gjenstander på toppen. 6. Sørg for at alle tunge gjenstander er sikre for å unngå ekle hendelser når du reiser. 7. Det er langt viktigere å ha utstyr som er slitesterkt og pålitelig enn den prangende og skinnende nymotens vei ut utstyr. 8. Pakk kikkert. 9. Etter hver middag under stjernene diskutere hva neste dags meny vil være. 10. Ta alltid en god førstehjelpsbok med deg. 11. Ha med deg et omfattende førstehjelpsskrin for turer til ubebodde områder. 12. Ha alltid med deg et førstehjelpsskrin enten du skal på dagstur eller en lengre reise. 13. Vurder å bære anti-biotika i tilfelle noen i gruppen din er utsatt for infeksjoner f.eks. Øre, nese og hals, etc. 14. Rådfør deg med legen din for medisiner for oppkast og diaré, etc. 15. Vurder å gjøre et førstehjelpskurs hvis ingen andre i gruppen din er kvalifisert. 16. Vær godt bevandret i hva du skal gjøre i tilfelle edderkopp eller slangebitt. 17. Monter kjøretøyet med en CB- eller UHF-radio. 18. Hold bug repellants unna all plast. De faktisk vil oppløse plast briller, sveitsiske hæren kniv håndtak, etc. 19. Lett suge en bomull bandana i insekt avstøtende og knytte den rundt halsen for å holde bugs unna halsen. 20. Minsk smerten av myggbitt med husholdningsammoniakk og vann. Påfør en våt saltpakke til hornet, veps og biestikk og la den tørke.  Det er mulig for deg å nyte den samme kvaliteten på måltidene du nå nyter i ditt hjemmekjøkken i bålkjøkkenet med lite oppstyr. 

Konklusjon

 Husk at første prioritet for hver enkelt person på en campingtur er å ha det gøy. Kokker bør ikke trenger å bekymre seg for om de vil ende opp med å slaving foran en nederlandsk ovn i timevis bare for å skape en ustelig glob av noe som er ment å være spiselig – at ingen vil spise, og vil forlate dine venner og familier alle vokser som bjørner med såre poter for resten av turen.