You are currently viewing Din Bobil Camping i Amerikas nasjonalparker

Din Bobil Camping i Amerikas nasjonalparker

Vi tar en titt på de 3 beste nasjonalparkene i USA – Yellowstone, Yosemite og Great Smoky Mountains. Alle tre parkene har gode campingfasiliteter, flott sightseeing og er lett tilgjengelig for alle typer reisende. De av oss som bor i USA er heldige. Vi har et av de beste nasjonalparksystemene i verden. Vi har også raske, effektive motorveier som tar deg nær nok til de fleste av dem at du ikke trenger å bekymre deg for off-roading i rv! Men det som gjør disse parkene så store er virkelig den fantastiske naturlige skjønnheten som er bevart der. Hvert sted i verden har sine unike severdigheter å se, men du kan bare ikke slå stående på sørkanten av Grand Canyon ser solen gå ned. Her er en kort introduksjon til 3 av USAs eldste og fortsatt beste nasjonalparker, Yellowstone, Yosemite og Great Smoky Mountains. 

Yellowstone nasjonalpark – Sør-Montana og Nordlige Wyoming

 Yellowstone er den første, og mange anser den største nasjonalparken i USA.  Ikke bekymre deg, alt er avkjølt nå. På Yellowstone kan du se verdens mest berømte geyser, Old Faithful. Tidlige nybyggere trodde det var en skadelig spew fra helvete selv, men i dag vet vi at det bare er en geotermisk prosess, men det gjør det ikke noe mindre interessant. Yellowstone har et rykte for å være overfylt, og det er sant at det er et populært reisemål. Hvis du virkelig ønsker å se parken, parkere bobilen og gå utenfor allfarvei.  Yellowstone har minst 12 forskjellige campingplasser, og de er alle første til til- og med. Før du går, vil du ringe på forhånd og se om brannrestriksjoner. Hvis du er med familien og ønsker å holde deg til noen luksuriøse utgravninger, er det KOA og andre kommersielle campingplasser like utenfor parken med mer moderne bekvemmeligheter hvor du kan parkere bobilen eller bobilen. 

Yosemite nasjonalpark – Øst-California

 Yosemite er en annen av de eldste nasjonalparkene i USA. Villmarken i Yosemite representerer alle typer terreng, inkludert enger, daler, fjell og flotte skoger, og det er ikke så langt fra San Francisco og Los Angeles. Sannsynligvis det mest fantastiske med Yosemite er fossene. Den har flere fosser enn noe annet enkelt sted på jorden. Bratte klipper av granitt florerer, og fra visse punkter i dalen kan du se syv eller åtte store på en gang. Det kan være fristende, men ikke prøv å svømme i bassengene, fordi kraften i vannet kan slå deg meningsløs. Yosemite har også en av de største skogene i sequoias i verden. Disse gamle trærne står høyt, deres tips presser seg opp i himmelen, som California Redwoods. Det er 13 campingplasser i Yosemite nasjonalpark, og noen av dem aksepterer campingbiler, trailere, bobiler og bobiler. Hvis du planlegger å dra til Yosemite, er det best å ringe på forhånd og foreta en reservasjon. I sommermånedene fylles campingplassene raskt opp. Great Smoky Mountains nasjonalpark – Grensen til Nord-Carolina og Tennessee Hvis du liker utendørs, great Smoky har alt. Det er flere turstier enn sannsynligvis noe annet område i USA, samt flott fiske og camping. Sammenlignet med parkene i vest, vil du se mye mer dyreliv og planter. Også i motsetning til vest, været er mildt og det er nok av fuktighet for å holde deg fra dehydrerende. En annen grunn til å dra til Smokies er å oppleve ekte, autentisk Appalachian fjellkultur. Det er fjellmusikk, historiefortellere og all slags familiemoro. Great Smoky er også et flott sted for bobilsjåfører, fordi det er mange bilturer. Parken har veier hvor du kan se flott utsikt, gamle historiske bygninger og store skoger så langt øyet kan se. Selvfølgelig er dette bare en grunnleggende introduksjon. Du må se disse parkene for å tro dem. Dette er definitivt tre steder du ønsker å treffe minst en gang i livet ditt. Se USA kyst til kyst i ditt hjem på hjul. Familiens bobil lar deg reise med stil. Besøk Bankston Motor Homes, http://www.bankstonmotorhomes.com/, for å søke etter din neste bobil eller komme innom og besøke oss på noen av våre fem steder.