Camping for nybegynnere – Den komplette sjekklisten

Camping er en morsom rekreasjonsaktivitet som lar deg nyte utendørs, vanligvis midt i alt som Moder Natur har å tilby. Folk drar på camping i en skog, nasjonalpark, i skogen, nær en elv eller innsjø, og kan bo der i en eller flere netter. Det er også private campingplasser som er privateid av folk som oppfordrer campere til å komme og nyte naturen med dem. Campingturer kan være morsomme når de organiseres riktig.

Det er mange spørsmål du kanskje vil stille som ny bobil. Følgende er en liste over vanlige spørsmål som enhver nybegynner på camping vil stille. Jeg vil anbefale å ikke ta opp camping, før du får svar på alle spørsmålene dine og forstår kravene hva som forventes.

Hvor camper jeg?

Det er to typer campingplasser, offentlige og private. Offentlige campingplasser tilbyr en rekke steder å velge mellom som nasjonalparker, nasjonale skoger, Bureau of Land Management Areas og State Parks. Hver og en av disse har på sin side mange campingplasser å velge mellom. Alle av dem, mer eller mindre, tilbyr de samme fasilitetene som toaletter, varmt vann til dusjer og shoppingområder; som er veldig nyttig for nybegynnere. Du kan få en liste over de forskjellige campingplassene på nettet, og det er alltid bedre å bestille plass på leiren på forhånd. Det er ikke særlig kostbart å campe på slike steder. De kan belaste hvor som helst mellom $10 til $25 dollar per natt. Private campingplasser tilbyr kanskje ikke fasilitetene, og de kan også ta mer betalt. I tillegg kan de bare tillate et visst antall bobiler på deres eiendom.

Et annet alternativ er å slå opp telt og slå leir i en åsside eller i villmarken. Du bør imidlertid passe på å finne ut om det er tillatt i det valgte området. I slike tilfeller, husk at det ikke er noen fasiliteter som et vaskeri, toaletter eller en leirbutikk i nærheten. Du må ha med deg alle de grunnleggende nødvendighetene når du skal på camping. Hvis familien din ikke er komfortabel med å være ute i et telt, kan du alltid leie eller kjøpe en campingvogn og en hyggelig stund på camping i naturen.

Hvilket campingutstyr har jeg med meg?

Svaret på dette spørsmålet vil avhenge av hvor du camper. Hvis du camper i villmarken, må du ha med deg et telt, en kjøler for campingmat og drikke, soveposer og puter, matlagingsutstyr som kull og slikkepott, vannkoker, kopper, tallerkener, skjeer og en gryte eller to. Du kan kjøpe alt campingutstyret i sportsbutikken eller på Walmart. Ikke kjøp dyrt utstyr siden du ennå ikke har erfaring med å ta vare på det.

Hvis du camper på offentlige campingplasser, er det en god sjanse for at du får en grill eller en grill og alle matlagingsingrediensene fra leirbutikken. Bortsett fra det, må du ha med deg de andre nødvendighetene som klær, telt, soveposer hjemmefra.

Hvilke klær har jeg på meg mens jeg camper?

Pass på at du bruker hele ermer mens du camper. Det er viktig å ha med seg noen gensere slik at du er beskyttet i tilfelle det blir kaldt om natten i skogen. Det er bedre å ta med seg litt ekstra skifteklær. Regnutstyr er også viktig, så sørg for å ta med en poncho og en paraply. Du vil også ha rikelig med ekstra sokker; i tilfelle de du har på deg blir våte.

Hvordan sette opp en leir?

Når du setter opp leiren din, må du vurdere mange ting. Det er viktig å slå opp telt på et høyt sted, men pass på at du ikke velger et sted i en skråning. Det ville være best å velge et sted nær en vannkilde som en kilde for å unngå å kaste bort tid på å få vann. Mens du ser etter de to ovennevnte forholdene når du setter opp teltet, må du også se etter en skygge for å beskytte deg hele dagen. Sørg for at du har et tilstrekkelig område for å lage mat.

Nybegynnere eller på annen måte, må du ha med deg følgende ting mens du drar på campingtur. Sørg for at sjekklisten for campingtur har alle følgende elementer.

 1. Emaljerte eller varmebestandige tallerkener og kopper som kan brukes til å varme opp mat og vann.
 2. Mat til frokost, lunsj og middag varer like lenge som turen. Ta også med ekstra mat som snackbarer for sikkerhets skyld.
 3. Førstehjelpsskrin med alle nødvendige medisiner og bandasjer.
 4. Telt du kan bo i.
 5. Soveposer å sove og hvile i. Gå med en sovepose som har rikelig med polstring.
 6. Lommelykt er et must. Bær den alltid.
 7. Campkomfyr for å lage maten på og for å varme opp vannet.
 8. Fyrstikkeske for opptenning av komfyren samt til bål.
 9. Vann må være rikelig, slik at du ikke møter mangel på camping.
 10. Genser og litt regntøy for ekstra beskyttelse.
 11. Machete for å hjelpe deg med å hogge av buskene mens du går mot campingplassen din eller går en tur.
 12. Sveitsisk kniv er alltid nyttig.
 13. Gode ​​tursko bør aldri glemmes, og du kommer til å gå på ujevnt underlag med mye vegetasjon og smådyr rundt deg.
 14. Biologisk nedbrytbar såpe bør foretrekkes fremfor de andre såpene da den er mer miljøvennlig.
 15. Rikelig med sandwich- eller fryseposer i plast til å legge ting i for å beskytte mot regnet. Du bruker også til å lagre maten din i.

Noen ekstra tips

 • Ikke kjøp et stort og dyrt telt til din første campingtur. Bruk en billigere, men god kvalitet til du får sansen for å bruke et telt.
 • Mens du tenner opp bålet, pass på å ikke tenne det for nær teltet, da teltklaffen kan ta fyr hvis det er sterk bris.
 • Når du kaster søppel, sørg for at du kaster det i søppelbøttene og ikke rundt campingplassen.
 • Mens du vasker redskapene eller deg selv, bruk biologisk nedbrytbar såpe da den er miljøvennlig.
 • Planlegg måltidene før du går på tur. Du kan være sent tilbake og kanskje være veldig sulten. Ta også med nok til å vare til slutten av turen.
 • Bli vant til campingutstyret når du kjøper det for første gang. En ideell ting å gjøre vil være å slå leir for en natt i din egen bakgård for å få en følelse av camping.
 • Camp tett hjemme for din første campingtur for å gjøre det mulig for deg å komme deg hjem raskere i tilfelle du ikke liker opplevelsen. Nærhet til hjemmet ditt vil også gi førstegangscampere en større følelse av trygghet.
 • Til slutt, lagre utstyret for din neste leir. Ikke glem å ta ordentlig vare på det, da utstyret kan brukes til flere campingturer før du kaster det.

Det er flere fordeler med camping som å bo nærmere, ingen TV for å trenge seg inn i familiens tid og en tur i naturen. Tipsene ovenfor var bare noen av de viktige campingtipsene for nybegynnere. Gå nå ut og ha det gøy.