You are currently viewing 5 topp tre telt som vil rocke din neste campingtur

5 topp tre telt som vil rocke din neste campingtur

Hvis du er en ivrig bobil og elsker å presse deg selv den ekstra milen for å få et fantastisk adrenalinrush, kan Tree Tents være akkurat det du har lett etter. Sov høyt over bakken i sikre tretopptelt som vil tilby noen fantastiske utsikter, samt holde deg trygg fra noen ville dyr som prowling om! Disse enestående kreasjonene er perfekte for camping-, fiske- og jaktturer, og vil legge til den ekstra spenningen til eventyrene dine i villmarken! Her er noen av de beste alternativene på markedet. 

Nubé Hengekøye Ly

 Vi skyver litt definisjonen av “telt” her, men dette hengekøyelyet har alt du trenger for en unik og sikker natts søvn. Dens lagringsområde kan holde opp til 200 pounds verdt av dine ting, som er mye kjekkere enn din myr-standard hengekøye. Den er laget av et værbestandig, pustende materiale, slik at eiendelene dine (og du!) vil bli holdt fin og tørr, pluss at det veier en liten 2,24 pounds, noe som betyr at å bære den rundt vil ikke være noen svette. 

Aelph Alfa

 Hvis du er en langdistanse turgåer, vet du at vekten og brukervennligheten på teltet ditt er de to viktigste faktorene. Aelph Alpha er den perfekte løsningen, veier mellom 4 og 5 pounds og i stand til å bli reist i løpet av sekunder. Akkurat det du vil ha etter en lang dag med fotturer! 

The Tentsile Stingray

 Denne fantastiske biten av kit er ideell for gruppe camping ferier.  Luken i gulvet gjør det enkelt å klatre inn og ut. 

Treepee

 Treepee er festet til bakken for å holde den sikker og har også et gulv som er sprett som en trampoline, som vil holde de små (og de voksne, for å være rettferdig!) underholdt til sengetid. 

Luminair Sfærisk telt

 Vi har spart det beste til sist med dette teltet av dine barndomsdrømmer. Laget av stål og tre og dekket med et håndvevd lerret, er denne biten av utstyr sterk og solid. Den har også 2 senger, en vedovn, vannlagring og takvindu, og fornybar elektrisitet for de som trenger det! Du vil gjerne se deg selv bor her etter å ha overnattet. 

Holde trygg

 For den beste campingferien må du ha backpacker reiseforsikring som vil gi deg trygghet i alle dine eventyr. La oss gå insure tilby backpacker reiseforsikring som vil la deg presse deg selv litt lenger i jakten på moro, spenning og adrenalin!